Перманентен грим

Перманентният грим е всъщност вид татуиране (често дори се нарича така), което внедрява специални пигменти в горния слой на епидермиса с помощта на игла. Целта на тази процедура може да е подчертаване, изпъкване на определена част на лицето, корекция или просто усъвършенстване на чертите, като резултатът наподобява обикновения грим. Най-често перманентен грим се прилага за създаване на по-големи или по-добре оформени вежди, оцветяване на устни или разкрасяване на очите.

 • Микроблейдинг

  Японската техника за рисуване на косъмчета върху веждите е усъвършенстван метод на досега познатия ни перманентен грим за вежди.
  Микроблейдинг техниката е изцяло ръчен метод, при който се използват микро игли. C тяхна помощ в кожата се вкарва пигмент, като по този начин се рисуват множество единични косъмчета. . Болката при тази процедурата е минимална, времето за заздравяване на третираният участък е около 10 дни, а крайния резултат са едни изключително естествени вежди. Пигментите, които се използват, са направени на глицеринова основа. Те са стерилни, нетоксични и хипоалергенни.

 • Перманентен грим на устни

  „Татуирането“ на устни придава по-интензивен розов или червен цвят на вашите устни. Така те ще изглеждат по-млади, красиви и енергични. Някои специалисти описват татуираните устни като „свежо целунати“. Перманентният грим върху устни е по-труден за постигане от останалите видове, най-вече защото устните не са много добри в задържането на цвят, което може да ви подтикне да повторите сесията. Също така процесът е по-болезнен от останалите видове, което се дължи на чувствителността на тази зона, за да се сведе болката до минимум се използва кремообразна упойка.  

 • Очна линия

  Третият най-разпространен вид перманентен грим е очната линия. Очната линия заема вътрешната или горната част на миглите, за да създаде по-пълни и завършени мигли. Обикновено перманентният грим се поставя непосредствено над миглите – както обикновената очна линия. Ако той се нанесе вътре в линията обаче, може да придаде по-естествен вид на миглите. Една процедура трае най-много година и половина.

Цени