Удължаване и сгъстяване на мигли

  • Миглопластиката е много нашумяла козметична процедура, която ви дава възможността да имате дълги, красиви и гъсти мигли. При правилно избрана дължина на изкуствените мигли, може да бъде постигнат ефекта който клиента желае, а именно – естественост и ненатрапчивост.

Удължаването и сгъстяването на мигли посредством техниката „Косъм по косъм” е безвреден и ефикасен метод, с който се гарантира естествена визия и дълготраен ефект. При тази техника се апликират единични удължители върху всяка подходяща естествена мигла, без да се нарушава естествения цикъл на растеж, като в същото време се увеличава дължината и обема на миглите.
3D (4D/5D) / Russian Volume) е метод, чрез който се постига изключителна гъстота, изразителност и обем на естествените мигли. Както показва самото име  на техниката, тук се използват няколко на брой косъмчета (3, 4 или 5), които се залепват върху един естествен косъм.

  • Ламиниране на мигли - Ламинирането или лифтингът на мигли е страхотна процедура за подчертаване на естествени мигли. След ламиниране, окото изглежда сякаш има спирала и няма нужда от гримиране. Разбира се, това не пречи на гримирането, а напротив — с лекота подчертава красотата на окото.

Ламинирането подобрява структурата на миглата и я прави по-плътна. Терапията включва извиване, фиксиране, подхранване, хидратиране и боядисване на миглите. Боядисването придава допълнителна дължина на миглите, които често изсветляват от слънчевата светлина и визуално губят дължината си. Те се фиксират в определена позиция и се постига ефект на очна линия, при който клиентът вече няма нужда да прекарва дълго време гримирайки се пред огледалото сутрин.

Цени